onsdag den 28. november 2012

LOST

By Jeanette

Synes at der for tiden er for mange genudsendelser og reality tv på mine tv-kananeler, og nøj hvor er det uinspirerende at se på! Jeg har altid været glad for at se serier og film, og især gode som kan binde mig helt fast til sofaen. Min ynglings serie over dem alle, er helt klar Bones, den er bare så god ! (seriøs) Så vil anbefale alle at prøve og følge den, for I bliver helt klart bidt af den!

Men serien jeg er helt bidt af for tiden er LOST, endnu en sofa-bindende serie! Har lige slugt den første sæson, og er allerede i gang med 2. sæson! Og det bedste er at jeg kan leje den gratis over mit Yousee, så hurra for god tv uden reklamer!
Plottet med at en flok forskellige mennesker der strander på en øde ø, hvor der sker alle mulige mystiske ting, virker måske lidt tamt. Men den er er slet ikke tam, for skribenterne bag serien har virkelig formået at gøre personlighederne unikke, og få skabt nogle rigtige gode historier omkring de forskellige og hændelserne på øen. Og så formår de virkelig at holde mystikken vedlige omkring øen, hvor man konstant bliver overrasket over hvad der sker. 

Indtil videre er jeg stadig helt vild med serien, om det holder de næste 4,5 sæson, må tiden vise. Men vil dog anbefale jer at give serien en chance, den er virkelig god at hygge med om aften under tæppet og med en kop dejlig te i hånden!

// Jeanette Ingen kommentarer:

Send en kommentar