søndag den 9. december 2012

MK Olie & Aronia Juice - mirakel blanding?

By Jeanette


Om det er et mirakel middel, må tiden vise. Men har i hvert fald investeret i MK Olie og Aronia Organic Juice. Har både læst om olien på internettet samt blade og tænker med de gode ting de lover, skal man vel give det et bette forsøg. 

MK Olien er en økologisk koldpressede jomfruolie blandet med hørfrøolie, kæmpenatlysolie, hybenkerneolie og Egyptisk sortkommenolie. Olien forbedrer udseendet indefra, da den fugtgør og fornyer hudens ungdommelige glød, samtidig med den beroliger og afbalancere huden. Ligeledes går hybenkerneolien i olien, ind og skaber hormonbalance. Hormonubalance er ofte det, der er skaber svingende uren hud (ofte hagen dette kan ses på) og hvor man har fedtet hud i t-zonen og tør hud i resten af ansigtet. 

Aronia Organic Juice er en højkoncentreret økologisk juice uden tilsat sukker og tilsætningsstoffer. Aronia bær er rig på antioxidanter og vitaminerne A, B, C, D, E, P og K. 
Ligeledes indeholder bærene mineraler som zink, magnesium, kalium, fosfor, jern, jod og calcium. Dets egenskaber hjælper til at styrke kroppen og skabe en indre balance i kroppen, og styrker dermed også udseendet.

Jeg tager derfor hver morgen en shots blanding af disse to produkter. 2 skefulde af MK Olien og 2 Skefulde af Aronia Organic Juicen. Må indrømme, at det ikke er det mest smagfulde og lækker shots man kan blande, men når det er så sundheds givende som det siger, så det bare ned med det ;) Man kan os blande det i sin smoothie. 


Jeg købte mit HER, hvor de i pakken sendte de to Raw-Bites der er på billederne. 


//Jeanette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar