fredag den 7. december 2012

All I Want for Christmas ....

By Jeanette
...IS YOU !

Her er en bette collage med nogle få af mine juleønsker, for hold op jeg har mange i år. Har sparet de sidste måneder, så min ønskeseddel indeholder meget tøj i år. 

Ringen fra Aagard synes jeg er så flot og lækker, og hold op en sprød kollektion Aagard har i år! Udover ringen, ønsker jeg mig også pods'ene fra By Biehl af Camille Kaasby-Wang, synes det nogle virkelig flotte pods, og betydningen bag hver enkle er  smuk. Godt lide smykker der har en betydning, og ikke bare er tilfældigt lavet.

Den lækre hvide strik er fra Samsøe Samsøe, og ville være perfekt til disse tider med kulde og sne. Og den vil være helt perfekt med nederdelen fra Too Good to Be Basic, som både er god til hverdag og ikke mindst til aftener. Den anden nederdel er fra Envii, hvilke er et mærke jeg er stor fan af. De har tøj som både er til overkommelige priser og i et lækkert design. 

Trøjen med 12tallet er fra Black Swan. Har lige fundet ud af at de holder presale med 40% fra i morgen af, så mon ikke denne trøje bliver en lille julegave til mig selv ;)

Skoene er fra Pavement, og IPad coveret kender I nok godt, da den er fra Stine Goya for Adax. Kameraet er Sony NEX-5N, som er et af mine helt store ønsker. Ville så gerne have et kompakt kamera, da jeg synes det ofte er noget besværligt at skal slæbe rundt med mit spejlrefleks kamera. 

Bones sæson 7 står selvfølgelig også på ønskesedlen, skal da tilføres til min samling. Ligeledes med The Rumour Said Fire's nye album Dead Ends, har fået gode anmeldelser, så glæder mig til at skrue helt op for anlægget til det. Stolen er fra Eames, som bare vil passe PERFEKT til mit skrivebord med et stykke lammeskind i :)

Sidst men ikke mindst ønsker jeg mig hårkuren fra Purely Professional. Vil gerne prøve den, da efter at have prøvet ansigtsrensen, er jeg helt optimistisk for resten af deres produkter. 

Pyyh et langt indlæg jeg har fået skrevet - håber ikke jeg har kedet jer til ende ;) Men svært at holde sig tilbage med ønsker, når der er så mange lækre ting på markedet ;) GOD JUL

//Jeanette

6 kommentarer:

 1. Helt enig ang. Aagaard smykkerne, de har virkelig lavet mange fine ting denne sæson :) Og denne ring er især smuk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den, men hold op der er mange andre af deres smykker der kunne være på collage ;)

   Slet
 2. Virkelig dejlige ønsker og rigtig god inspiration. Der er mange af tingene jeg også gerne ville eje ;)

  SvarSlet
 3. Godt med lidt inspiration! :) Det kan man altid bruge. Støvlerne ville gøre mine pusser meget glade...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var godt jeg kunne inspirere lidt . Tror os mine fusser ville være lykkelige for dem ;)

   Slet