Jeg fik denne kogebog af mine svigerforældre i julegave - og hvilken fantastisk bog! Jeg har et stort hjerte til Italiensk mad, synes simpelthen at det er så lækkert, og ingredienser der ofte er i fokus i forhold til - er efter mit hoved noget af det bedste ! HAPS
Kogebogen; Sandra Pugliese, Moderne Italienske Retter |
Da min kæreste og jeg så fik gæster i lørdags, for at fejre min kærestes fødselsdag, skulle bogen indvies, og den blev derfor brugt som kilde til min 3 retters menu.
Menuen bestod af:
Forret:
- Bruschetta med Siciliansk pesto (Fra kogebogen)
- Bruschetta med Tomatsalsa (Fra Kogebogen)
- Bruschetta med Tunmouse og Cashewnøddecreme (Fra Kogebogen)
- Italiensk Hummus med grillet peberfrugt (Fra Kogebogen)
- Stænger af gulerod og agurk til dyppelse i henholdvis Siciliansk pesto, cashewnøddecreme og Hummus.
Hovedret:
- Hvidkål med timian og fårefeta (Fra Kogenbogen)
- Frisk Pasta
- Ragu (Fra Kogebogen)
- Chokoladesauce
- Tiramisu-Cupcakes (Fra denne skønne blog: ModemedMere)
Kæmpe omgang mad, men hold op hvor var det bare godt. Tror heller aldrig jeg har fået så meget ros af mine gæster for min mad - og der kan jeg helt klart takke denne skønne kogebog. SÅ vil hermed anbefale alle der elsker italiensk mad, at købe denne bog - den er alle pengene værd ! Samtidig med at det er sunde opskrifter ;)
De tre forskellige slags bruschetta :D |
// Jeanette
Ingen kommentarer:
Send en kommentar