fredag den 1. marts 2013

New In : Black & Blue

By Jeanette

Nogle gange, så skal man altså bare forkæle sig selv! Basta. Især i tider hvor udsigterne er noget rod, og tingene ikke går som man ønsker sig. Der kan nyt og lækkert tøj hjælpe lidt på humøret (I know - ting er ikke lykke, men shopping muntrer nu så godt :D)

Jeg er så åbenbart i det blå og sort hjørne, for jeg kom kun hjem med ting i disse farver, skørt nu når solen muntrer en op til farver og sommer. Men her kan i se mine køb ;) (jeg selv helt tosset med dem!!!)
Shirt: Gina Tricot // Sunglasses: Gina Tricot // Blouse: Only
Den skjorte er bare ikke til at stå for, vel? Blev jeg i hvert fald enig med mig selv om, synes den har så fint et mønster og en blå farve! Solbrillerne købte jeg med, da mine andre lige var gået i stykker - og jeg manglede seriøs nogle. Og disse var bare så fine! Trøjen fra only er bare så simpel og fin til et par bukser/shorts eller lign her til foråret - så kunne ikke undvære den, især da jeg havde et tilgode bevis til butikken (føles som gratis tøj - thumps up ;))
Black with zippers: H&M // All Black: Global Funk
Bukser kan man aldrig få for lidt af, og jeg har været på jagt efter nogle helt alm. sorte i et stykke tid, da mine gamle er slidt helt op. Og Global funk er bare et fantastisk mærke, så behagelig nogle bukser. Og dem fra H&M er bare så fine med lynlås detaljen samt at de skinner lidt. 
Leatherjacket: Munderingskompagniet // Long Blazer/jacket: Just Female
Disse to køb er mine absolutte favoritter (og dyreste -  ups) Men jeg har bare en ting for læderjakke, synes bare det er den smukkeste form for jakke man kan få. Og denne fra Munderingskompagniet er bare helt fantastisk i læderet, så blød - så behagelig - SÅ FED!! I'm So In LOOOVE ! ;)

Den lange blazer fra Just Female, er ligeså skøn og behagelig - og så giver den et rigtig fedt twist til ens outfits, bliver helt klart en favorit til når der bliver varmere, og jeg kan bruge den uden jakke udenover. 

Som sagt - er så glade for mine køb, og glæder mig til at få dem brugt. De kommer nok på de næste outfits billeder ;) Go Fredag og weekend til jer alle. Jeg skal snart til og gøre mig klar til min sidste julefrokost for julen 2012 med mit arbejde. Skal nok blive spas ;)

// Jeanette

6 kommentarer:

 1. Jeg elsker sådanne dage - Jeg har dem bare alt alt for sjældent! (Om end jeg selv har shoppet for 6000 i dag, men det var til en ny pc og ikke spor spændende når den bare skal ersatte den gamle der gik i stykker)!

  Og sikke lækre køb! En læderjakke er et must i en hver piges garderobe, og denne her ser utrolig lækker ud! Det samme gør skjorten, som bliver et hit denne sommer - Den passer perfekt ind i 70er tendensen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe neej , praktiske ting er ikke altid ligeså sjove at købe som nyt tøj . Men mange tak , er os glade for dem , men må indrømme at jeg kunne købe langt mere - alt for lækre ting der er i butikkerne ;)

   Slet
 2. Vildt lækre ting du har købt dig, hvor især læderjakken & den stribede bluse er så fine :)

  www.itsmypassions.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak , er os vildt glad for dem . Læderjakken er og bliver et key-item ;)

   Slet
 3. Lækre køb! Er vild med den blår skjorte og den stribede sweater :) de ser rigtig lækre ud :) god lørdag aften til jer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak , er os selv ret SÅ vilde med dem ;)

   Slet