torsdag den 28. februar 2013

Sunny Gran Canaria

By Christina


Den meeeeget smukke udsigt fra mit værelse.

Disse billeder er fra Maspalomas, som ligger ved Playa del Ingles. Imellem disse to byer ligger der en mini ørken - faktisk er det sandet fra Sahara's ørken. Det var en fed oplevelse at se en meget lille del af det man har hørt så meget om :-)

Her er lidt billeder fra nogle smukke, smukke solnedgange. Her kunne man virkelig få lov til at lege med kameraet :-) 
Her er lidt billeder fra poolen og stranden. Det andet billede er af min lillebror og jeg efter at have prøvet at køre på vandscooter og parasailing - super fedt!! :-) 

Her ses billeder fra den nærliggende by Mogan - en rigtig hyggelig, lille by med masser af restauranter!! Derudover har de kæææmpe marked hver fredag hvor der sælges alt lige fra smykker til røgelsespinde til tøj til smoothies. 

Her bare igen lidt billeder fra hotellet og området vi boede i. 

Som i nok kan høre lavede vi ikke super meget på denne ferie - vi fik oplevet mini ørkenen, set Maspalomas, på marked i Mogan og prøvet vandaktiviteter. Det var en reeeen afslappende ferie - hvilket jeg egentlig også bare havde brug for. Vi boede på et hotel, som hedder Suite Princess og lå i en "by" som hedder Taurito, hvor der egentlig kun ligger hoteller. Vores hotel lå helt ud til vandet og alle værelser var garanteret havudsigt - så smukt! Vi havde all inclusive, og det var bare super lækkert! Måske også derfor vi ikke fik set så meget, fordi man nødig vil gå glip af et "gratis" måltid :-)

Men Gran Canaria er bestemt anbefalelsesværdigt - det er et rigtigt smukt sted, og der er MANGE andre ting at opleve end dem vi fik set. Dog skal man nok ikke tage derned om sommeren, da det er ulideligt! Der var 25-28 grader da vi var der i vinterferien, og det var perfekt!

.... beklager meget alle de billeder, men kunne simpelthen ikke vælge! 

// Christina

2 kommentarer:

  1. Hvor ser det bare ud til at have været en vildt god ferie! Jeg savner godt nok sol og sommer!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var det virkelig også!! Jeg savner det også allerede... :-)

      Slet