søndag den 3. februar 2013

Lovely Paris

By Christina


Her ses smukke Paris fra toppen af tårnet Montparnasse. Sidste gang jeg var i Paris var jeg kun oppe i selve Eiffeltårnet, men denne gang tog vi op i det her tårn, der hedder Montparnasse. Det var en fantastisk oplevelse! Man kunne se HELE Paris - samt Eiffeltårnet (hvilket man jo sjovt nok ikke kan, hvis man vælger at tage op i Eiffeltårnet og se udsigt ;-) Kan klart anbefales!


Det første billede er fra shoppingcenteret Lafayette, som ligger i den flotteste bygning, hvilket også kan ses tydeligt på billedet. Det er meget dyre priser, men det er bare en oplevelse at se selve bygningen - og så er der også udsigt fra toppen. 

Det andet billede er fra Sacre Coeur, som ligger i Montmartre - også et must, når man er i Paris - og igen, også rigtig flot udsigt derfra. 


Det første billede er fra Abercrombie & Fitch's indgang.
Det andet er fra undergrundsbanen i et tog, hvor der steg musikanter ind i toget - fed stemning!
Det tredje er en "gade-maler" - rigtig fascinerende.
Det fjerde er fra broen Pont des Arts, hvor folk hænger hængelåse som et symbol for kærlighed. 


Lækre desserter på første billede - panna cotta og chokolade fondant (NAM!)
Det andet er fra Louvre, hvor der stod en rigtig "typisk" franskmand og malede efter et maleri.


Det smukke Eiffeltårn om aftenen på første billede - SKAL SES!!
Det andet billede er fra Tullerihaven tæt på Louvre - nok fedest om sommeren. Men ellers et rigtig lækkert sted!
Det sidste er fra Louvre, hvor man kan se Mona Lisa i baggrunden. Det koster næsten ingenting at komme ind - så det er klart et besøg værd at tage på Louvre. 


Det første er egentlig bare et stemningsbillede, for kan ærligt talt ikke huske, hvor det er taget.
Det andet er fra Champs Elysées, hvor man kan se Triumfbuen i baggrunden. Det er en fantastisk gade, hvor der ligger en masse fede (og nogle af dem - dyre) butikker. Og der er bare gjort noget ud af alle butikkerne - selv H&M har indrettet butikken mega fedt.


Igen det smukke Eiffeltårn, bare om dagen. Også et syn værd!
Det andet er fra en lækker butik, hvor de især er kendt for deres macarons - den hedder Laduree, og skal helt sikkert opleves, hvis man er i Paris. Det er helt specielt - og smager fantastisk!
Det tredje er fra Notre Dame - et smukt syn. 
Det sidste er, igen, fra Louvre - rigtig turist billede.

Alt i alt kan i nok godt høre på mig, at jeg ELSKER Paris! Synes det er en fantastisk by med en helt unik stemning. Det varer helt sikkert ikke længe inden jeg skal afsted igen :-)

// Christina

2 kommentarer:

 1. Sikke nogle smukke billeder :-) Jeg har for resten en konkurrence kørende hvor du kan vinde et par fine øreringe. Kig gerne forbi og deltag her hvis du har lyst: http://www.stine-ebbesendahl.dk/2013/02/konkurrence-annlil.html

  Knus Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :-)
   Spændende, det vil jeg lige tage et kig på.

   Fortsat god dag!

   Slet