søndag den 10. februar 2013

A TREAT I NEED TO COMPLETE MY GOAL

By Jeanette

Jakke fra Nellys mærke Issue 1.3 , HER
Jeg har længe gerne ville afvende mig fra mit alt for store forbrug af slik, chokolade, is og kage. Men hver gang jeg forsøger mister jeg hurtigt motivationen, da jeg simpelthen bare synes det smager SÅ godt!

Jeg får dyrket motion flere gange om ugen, så det ikke et problem for mig. Men det hjælper desværre ikke så meget når man så spiser usundt hele tiden. 

Men nu prøver jeg en ny metode, har altid været meget konkurrence præget, og det har altid virket som en god motivations faktor for mig til at gøre det ekstra. Jakken i ser ovenover, har jeg sukket rigtig meget over her den sidste måned, synes den er så flot, og ville være perfekt her til at gå foråret og sommeren i møde med. Samt den passer lige ind i tendenserne der kommer til at præge modebilledet her. 

SÅ - nu hedder det, at for de næste 4 uger må jeg ikke spise slik, is, chokolade, chips og kage - overhovedet! Og hvis jeg holder det, er min belønning denne fine jakke! Og hvis jeg ikke holder det, må jeg desværre undvære denne alt for flotte jakke som jeg bare så gerne vil eje :D

Nu må vi se om denne metode virker, vil i hvert fald gerne til og ha ændret min livstil i forhold til det jeg spiser. Starter fra i morgen af ;) (wish me luck!)

// Jeanette

2 kommentarer:

 1. Hvor er du sej Jeanette! Jeg hader den slags slikstop (eller shoppestop for den sags skyld - Jeg gennemlevede en hel måned uden shopping i 2012!) Men det er også min erfaring at en belønning kan gøre det lidt nemmere, og da især når belønningen er SÅ pæn :)
  Du skal bare igennem 1-2 uger, og så er det værste overstået - Du skal nok klare det! Og så er det vel også en ekstra motivation når man har skrevet det på bloggen ikke? Sådan har jeg det i hvert fald lidt med en 2013-shoppeliste jeg lige har lavet :)

  www.fashionlab.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hader dem virkelig os , men min trang til usundt er gået helt over gevind,så må lige hapse en kold tyrker med det usunde. Og så derefter håber jeg at jeg igen kan få et mere naturligt forhold til det :)

   Men jaah , de første uger bliver nok ret svære. Men vil have den jakke, så det skal gå ;) Og jep - bloggen hjælper rigtig meget på det , for når man har lagt det ud i offentligheden, skal det også gøres, så man ikke skuffer :)

   Slet